Mari Anttonen

M on yhtä kuin Mari. Se mitä teen on intohimoni, nimittäin sisustussuunnittelu.

Olen Mari Anttonen, Turun suunnalla toimiva sisustussuunnittelija. Olen suorittanut sisustusalan ammattitutkinnon ja tätä ennen sisustusassistentti-opinnot. Pohjakoulutukseltani olen tradenomi. Osallistun aktiivisesti sisustusalan tapahtumiin ja pidän itseni ajan tasalla alan uusista tuulista. Sisustussuunnittelijan työssä hienointa on tuoda kauneutta, iloa ja toimivuutta koteihin ja yrityksiin. Olen ystävällinen, joustava ja palveluhenkinen ja kanssani onkin helppo ryhtyä sisustusprojektiin. Autan sinua niin pienissä kuin suuremmissakin sisustusasioissa ja tarpeen mukaan ympäri Suomen.

Mari Anttonen - Suunnittelutoimisto M Interior

Olen perustanut Suunnittelutoimisto M interiorin vuonna 2012. Yritys on kuin yksi lapsistani, josta haluan pitää hyvää huolta. Hienoin kommentti, jonka olen sisustusalan opintojen aikaan suunnittelemani kohteen arvioitsijalta saanut on: "Sinulla on silmää, sitä ei voi koulussa opetella eikä sitä voi koskaan kukaan ottaa sinulta pois". Upea hetki, joka antoi opiskelujen aikaan voimaa jatkaa valitulla polulla eteenpäin ja vahvistuksen että tämä todella on minun juttuni. Rohkein askel elämässäni onkin ollut oman yrityksen perustaminen enkä ole sitä katunut.

Sisustussuunnittelussa asiakkaan ja suunnittelijan välinen vuoropuhelu on tärkeää. Koti on jokaiselle oma, henkilökohtainen pesä ja tärkeintä on, että se on omistajansa näköinen. Toimivuus, viihtyisyys ja kauneus kulkevat käsi kädessä. Sisustussuunnittelu on mielenkiintoinen työ, jossa jokainen suunniteltava kohde on erilainen. Kaikki ovat omalla erityisellä tavallaan persoonallisia ja tärkeitä minulle, olivatpa ne pieniä tai suuria projekteja. Ehdottomasti tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja tietenkin koko matka projektin alusta loppuun. Aikataulujen suhteen olenkin joustava, asiakkaan ehdoilla ja hyvällä yhteistyöllä.

Referenssikohteita voit katsoa sivuillani galleriassa ja tekemisiäni voit seurata Facebookissa ja Instagramissa. Tarvitsetpa apua verhojen valinnassa, rakenteilla olevan omakotitalon sisustuksen kokonaissuunnittelussa tai missä tahansa siltä väliltä, ota yhteyttä. Soita tai lähetä viestiä.

Ystävällisesti,
Mari

Kiitokset Marilta - Suunnittelutoimisto M Interior