Miten suunnitteluprojekti etenee

Ensimmäinen käynti kohteessa on tutustumiskäynti, jossa kartoitetaan projektin laajuus, sisältö ja toiveet. Tämän pohjalta asiakkaalle lähetetään tarjous suunnittelusta. Suunnittelu voi sisältää kalustesuunnittelun, tekstiilisuunnittelun, valaistussuunnittelun, pintamateriaalisuunnittelun tai kaikki näistä, jolloin kyseessä on tilan kokonaisvaltainen suunnittelu.

Kun tarjous on hyväksytty, sovitaan uusi käynti, jolloin otetaan mittoja ja kuvia sekä keskustellaan tarkemmin yksityiskohdista ja toiveista. Tässä vaiheessa suunnittelijalle voi halutessaan antaa esimerkiksi lehtikuvia, joista tulee esiin asiakasta miellyttävä sisustustyyli. Tällä käynnillä on hyvä varustautua myös tilan pohjakuvalla tai sen voi myöhemmin toimittaa sähköisesti. Mikäli pohjakuvaa ei löydy niin se ei ole ongelma.

Tästä alkaa itse suunnittelu. Suunnittelun edetessä sovitaan tarpeellinen määrä käyntejä, joissa esitellään suunnitelmaa kuvin ja materiaalinäyttein.

Suunnitteluprojektin lopputuloksena asiakas saa tarvittavat pohja- ja havainnekuvat projektin laajuudesta riippuen sekä tiedot materiaaleista, sävyistä, menekeistä ja hankintapaikoista.

Kansion avulla pääsee helposti etenemään kohti valmista lopputulosta. Tavoitteena onkin tehdä projektin toteutuksesta asiakkaalle mahdollisimman vaivaton ja helppo. Tarjoukseen voidaan sisällyttää haluttaessa myös itse remontin toteutuksen seuranta.
Kun sisustus on valmis niin tilasta otetaan referenssikuvia mikäli asiasta on niin sovittu.

Ensimmäinen kartoituskäynti on Turun seudulla ilmainen! Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!

0400 199 331
mari(at)m-interior.fi

Olen kiinnostunut: